Slideshow image
adres Garage Klink
Herman de Manstraat 16
3245 MB SOMMELSDIJK
T 0187-483 230
M 06-17 96 65 94
E info@garageklink.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag : 07.00 uur Ė 17.30 uur
Zaterdag : 08.00 uur - 12.00 uur


afspraak maken

Onderhoud en reparatie

Kleine beurt

Bij een kleine onderhoudsbeurt worden diverse onderdelen in uw auto op slijtage en afstelling gecontroleerd. Tijdens het rijden worden bepaalde delen van de auto belast waardoor slijtage optreedt. Tijdens de kleine beurt wordt uw auto op meer dan 30 punten gecontroleerd op een juiste werking. Scharnieren worden gesmeerd en vloeistoffen worden bijgevuld, zo zorgen wij ervoor dat uw auto het goed blijft doen.

Grote beurt

Bij de grote onderhoudsbeurt wordt uw auto op alle cruciale punten gecontroleerd. De brandstof-, olie- en luchtfilters, de motorpakkingen, het koelsysteem, de airco en stuurbekrachtiging. Alle aanwezige systemen worden geserviced, gereinigd of vervangen. Doordat bij een grote onderhoudsbeurt ook de onderdelen worden gecontroleerd die bij een APK keuring worden geÔnspecteerd, worden de APK keuring en de grote beurt vaak tegelijkertijd uitgevoerd. In het onderhoudsboekje van uw auto is terug te vinden wanneer een grote beurt noodzakelijk is. Laat het onderhoudsboekje daarom altijd bijwerken, zodat de onderhoudsgeschiedenis van uw auto up-to-date is.

(schade) Reparatie

Heeft uw auto een reparatie nodig? Dan bent u bij Garage Klink aan het goede adres. Wij repareren uw auto deskundig en zorgen ervoor dat kapotte onderdelen vervangen worden door het beste alternatief.

Onderhoud motoren

Ook voor onderhoud aan uw motor kunt u bij ons terecht. Goed onderhoud is van belang voor het feilloos functioneren van uw motorfiets en komt uw veiligheid ten goede. Regelmatige controle draagt bij aan de levensduur en waardevastheid van uw motor zelfs of misschien wel juist wanneer u geen echte kilometervreter bent.